Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

We hebben jouw hulp nodig

arc De Warmste Week Acties

Pimpernel op avontuur
We verkopen een pakje van 3 postkaarten voor €5. Met de opbrengst willen we onze unieke kleuters een magische dag laten beleven.

Eerfestijn tvv de Bootsman
Op 1 december, 12:00 tot 20:00 in Cafe Kolenhof, Luitenant Van Eepoelstraat 167, 9120 Beveren

De Warmste EJAvond
Wij, jeugdtoneelkring EJA, zijn zoals u leest een jeugdvereniging en willen ons daarom graag inzetten in een goed doel dat zich bezig houdt met kinderen/jongeren. Daarnaast heeft iemand uit ons bestuur gewerkt bij Kon-Tiki, wij voelen ons daarom zeer betrokken tot dit goed doel. Wij zouden ook graag alles doneren aan Kon-Tiki specifiek.

Brace Yourself
Vanaf 1 december zijn onze armbandjes op alle campussen van Heder te koop alsook in sommige winkels, de opbrengst gaat integraal naar de openlucht ontmoetingsdag

Ontbijtbufet
wij serveren op 5/11, 13/11, 19/11 en 26/11 een heerlijk ontbijtbuffet in de kantine van Heder van 7u tot 9u. Iedereen welkom !

Kiddos voor de kluiver
Samen met vrijwilligers en kinderen maken we leuke knutsels , scrunchies,… om te verkopen

Music for Life @ Tessenderlo Group: Heder
Verschillende acties in aanloop naar de Warmste Week, en dit in de verschillende vestigingen in Ham, Tessenderlo, Vilvoorde, Brussel en Pelt. Verkoop van eten, drank, spelletjes én veel meer voor het goede doel. Daarnaast ook losse (afdelings)initiatieven, zoals verkoop van chips, snoep, … en natuurlijk deelname aan verschillende Warmathons!

Soup and cake for life
Wij zijn als bedrijf HistoGeneX zelf actief in de gezondheidszorg, meer bepaald de oncologie. We zouden dus ook voor oncologie-gerichte goede doelen kunnen kiezen. Maar we zijn overtuigd dat ook kleinere centra zoals Heder prachtig werk verrichten en onze steun meer dan genoeg kunnen gebruiken in de revalidatie noden voor kinderen. Met onze actie hopen we genoeg geld op te halen zodat kinderen met behulp van een nieuwe technologie een laptop of tablet bedienen met hun ogen. Zo leren ze communiceren met de omgeving als de laptop of tablet is uitgerust met een aangepast communicatie software pakket.

Fc Sac loopt warm voor het goede doel 2.0
Zaterdag 21 december 2019 van 10:00 – 18:00 Linkeroever
De Sac zal zich meer specifiek inzetten voor de groep ‘De Bootsman’ (www.heder.be/debootsman). Jongeren of volwassenen met een neuromusculaire aandoening.

Wafelbak en soepverkoop met warme chocomelk en gluwein
Op vrijdag 29 november houden wij een wafelbak en soepverkoop. In ons kraampje kan je ook terecht voor iets lekkers te drinken. Wij verkopen gluwein en warme chocomelk. wij staan buiten met ons kraam vanaf 15 u tot 18u. Iedereen welkom in de terninckstraat nr. 30 te 2000 Antwerpen. Wij kiezen dit doel om Dagcentrum Terninck te steunen. Zij kunnen extra centen zeker gebruiken voor hun werking te optimaliseren.

BALOISE FOR LIFE
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19) Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer. Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.

Klankjorum zingt!
Op zondag 22 december gaan we met ons koor “Klankjorum” op verschillende plaatsen in het centrum van Antwerpen kerstliederen zingen en dit ten voordele van de jongeren ( -13 jaar) met mentale beperking die naar de vakantieopvang komen in Heder.

arc Met dank aan

 

Help jij Heder?

Onze ambities zijn hoog als het gaat om optimale zorg en houvast aan onze cliënten. Vaak kunnen we niet alles financieren vanuit onze reguliere budgetten. Daardoor komen wij almaar meer onder druk te staan. Steun is hoe langer hoe meer welkom.

arc Trooper

Doe vanaf nu je online shopping bij je favoriete webshop via Trooper en steun Heder zonder 1 euro extra uit te geven.

Ga naar de Heder Trooper pagina

arc Projecten dankzij steun