Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Ik wil samenwerken

arc Familie en vrienden

Bij Heder vinden we een netwerk belangrijk. Contacten met ouders, partner, broers en zussen, familie en vrienden geven betekenis aan je leven. Ook voor mensen met een beperking zijn die contacten van onschatbare waarde. Met hulp en steun van anderen in je sociale netwerk kun je nu eenmaal meer. We werken daarom graag samen met familie en vrienden.

Wil je meedoen? Neem dan contact. Er zijn heel veel manieren om je steentje bij te dragen.

"Met heel de familie kijken we elk jaar uit naar de sinksenfoornamiddag."

arc Bedrijf

Mogelijkheden zien en omzet creëren. Als bedrijf of ondernemer doe je niet anders. Maar naast geld verdienen, willen steeds meer ondernemingen ook van betekenis zijn voor hun omgeving. Heder werkt graag samen met ondernemingen die kansen scheppen voor onze doelgroepen. Er zijn verschillende mogelijkheden om als bedrijf maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Wil je meedoen of samen ondernemen? Neem dan contact. We denken graag met je mee.

"Gravo NV: We hebben met veel plezier het belevingspad helpen aanleggen."

arc Organisatie

Een kinderdagverblijf, speelplein, jeugdwerking, buurthuis, school, zorgorganisatie of bibliotheek. Het zijn allemaal plaatsen waar veel mensen om verschillende redenen komen en elkaar ontmoeten. Als organisatie hebben we ook een belangrijke sociale functie. Heder benut die functie en werkt graag samen met diverse organisaties. We starten er participatieprojecten en brengen mensen met en zonder beperking bij elkaar, zodat zij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je meedoen? Neem dan contact. Samen bereiken we meer en maken we de samenleving sterker.

Bekijk hier Inclusieve vakantieopvang.

"Speelplein De koraal: We hebben deze vakantie fantastisch samengewerkt."

VOLG ONS