Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

De bedoeling

arc Geeft ieder zijn houvast

Heder

Zet zich in voor jou en je netwerk

Luistert naar jouw vragen en wensen

Bouwt aan jouw uniek traject

Nieuwsgierig naar waar jij heen wil

 Heder geeft ieder zijn zorg en houvast

Zachtmoedig

 

De belangrijkste reden van bestaan van Heder is gegroeid vanuit de overtuiging dat alle mensen recht hebben op een eigen plek in de maatschappij. Een ieder wil een kwalitatief leven, verrijkt met dromen, wensen en doelen. Kwaliteit van leven wordt vergroot als mensen zelf participeren in beslissingen met betrekking tot hun eigen bestaan. De acht dimensies van kwaliteit van leven zijn: leren en jezelf ontwikkelen, zelf kiezen, familie, vrienden en bekenden, meedoen en erbij horen, rechten, lekker in je vel, gezondheid, geld en eigen spullen.

Daarom bieden wij zorg en houvast aan personen met een verstandelijke en/of motorische beperking, al dan niet aangeboren. We willen streven naar een maximale integratie in onze maatschappij.

 

Bij Heder vertrekken we vanuit de vragen die jij stelt. Daar beginnen de mogelijkheden dus ook. We kijken en luisteren goed wat nodig is. Daar gaan we samen mee aan de slag.

Het kan zijn dat we niet de juiste zorg en houvast kunnen bieden. Of dat deze pas op een later moment beschikbaar is. We zoeken dan mee naar een organisatie die verder kan helpen.

We bieden houvast zodat je volwaardig kan deelnemen aan het leven.

home
VOLG ONS