Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Heb je een feest? Wil je graag een weekendje weg? Hebben jullie nood aan enkele rustige nachten?
Dat kan! Welkom in ons hotel!

Hotel Pimpernel is een gezinsondersteunende hotelgroep voor kleuters met een (vermoeden van) ontwikkelingsachterstand/beperking.

Af en toe je kind met een gerust gemoed aan iemand anders kunnen toevertrouwen en even tijd nemen voor jezelf, is elke ouder gegund. Wanneer je kindje een beperking heeft, is het vinden van een goede logeerplek niet altijd evident.
Hotel Pimpernel biedt gezinnen een leuke en kwaliteitsvolle uitvalbasis voor hun kindje met een (vermoeden van een) beperking. We staan voor professionele opvang in een aangename, sfeervolle en veilige omgeving (speciale bedjes, camera’s indien nodig), met aanwezigheid van (nacht)verpleging.

Als je dat wenst, kunnen we vanuit het hotel actief mee op zoek naar partners die het gezinsnetwerk kunnen uitbreiden en ondersteunen.

Niet alleen je kindje met een (vermoeden van een) beperking is welkom, ook broers en zussen (tussen zes maanden en twaalf jaar) mogen mee komen logeren.

Is het de allereerste keer dat je kindje ergens anders slaapt? Komt je kindje in postoperatieve opvang? Jullie, als ouders, zijn ook welkom. We bieden de mogelijkheid aan om mee te overnachten.

Je bent welkom om, geheel vrijblijvend, eens een kijkje te nemen en een rondleiding te krijgen in ons hotel, na het maken van een afspraak.

Meer info in onze folder.

 

Hotel Pimpernel opent vanaf nu ook de deuren voor broers en zussen (van 6 maanden tot 12 jaar) die samen met hun broer of zus met een beperking komen logeren.

Ook ouders zijn welkom.

Broer en zus: €25 per overnachting met ontbijt (19u – 9u)
€35 per overnachting met ontbijt en aansluitend dagopvang (19u – 16u)

Ouders: €15 per overnachting (zonder ontbijt)
Overnachting voor ouders in specifieke gevallen

Voor meer info
T: 03 540 19 50 (cliëntonthaal)
E: clientonthaal@heder.be

Herman Vosstraat 14
2180 Ekeren

Informatie en aanmelden

Voor informatie en aanmeldingen contacteer ons cliëntonthaal
T: 03 540 19 50 of Jana 0474 33 00 78 / Frie 0474 32 00 45
E: clientonthaal@heder.be

VOLG ONS