Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Terninck richt zich tot volwassenen met een licht, matig en ernstige verstandelijke beperking. Zowel in het dagcentrum als in het woonhuis werken wij emancipatorisch en individueel gericht.

In het kader van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp bieden we volwassenen met een (vermoeden van) beperking dag- en nachtopvang, ondersteuning thuis en of ondersteuning aan derden die met deze doelgroep werken. Aanmelden voor mobiele begeleiding RTH kan via het cliëntonthaal.

Het dagcentrum is de plaats waar onze cliënten dagelijks komen werken. We vertrekken vanuit de mogelijkheden en vragen van de gebruiker. Hij kan kiezen uit een aanbod uit de ateliers, individuele taken of begeleid werken. Iedere gebruiker krijgt een persoonlijk weekschema waarin zijn programma wordt gevisualiseerd.

In het woonhuis willen we zo goed mogelijk tegemoet komen aan de individuele ondersteuningsvraag van de bewoners. Dit bereiken we door middel van open communicatie, respect voor elkaar en een goede samenwerking met alle betrokken partijen. Hiertoe creëren we een woonomgeving waar bewoners zich thuis kunnen voelen en waar professionele medewerkers aangenaam kunnen werken. We streven er ook naar dat dit alles kan verlopen in een veilige en gestructureerde omgeving waar er aandacht is voor sfeer en persoonlijke ruimte.

212 DSC_4804a

Terninckstraat 30
2000 Antwerpen

T: 03 232 37 27
E: info@terninck.be
W: www.terninck.be