Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Terninck, gelegen in het centrum van Antwerpen, biedt zorg en houvast aan volwassenen met een licht, matig en ernstige verstandelijke beperking. Zowel in het dagcentrum als in het woonhuis werken we emancipatorisch en individueel gericht.

Het dagcentrum is de plaats waar onze cliënten dagelijks komen werken. We vertrekken vanuit de mogelijkheden en vragen van de gebruiker. We bieden verschillende ateliers aan maar ook individuele taken. Iedere gebruiker krijgt een persoonlijk weekschema waarin zijn programma wordt gevisualiseerd.

In het woonhuis willen we zo goed mogelijk tegemoet komen aan de individuele ondersteuningsvraag van onze bewoners. Dit bereiken we door middel van open communicatie, respect voor elkaar en een goede samenwerking met alle betrokken partijen. We creëren een woonomgeving waar bewoners zich thuis kunnen voelen en professionele medewerkers aangenaam kunnen werken. We streven er naar dat dit kan verlopen in een veilige en gestructureerde omgeving met aandacht voor sfeer en persoonlijke ruimte.

212 DSC_4804a

Terninckstraat 30
2000 Antwerpen

T: 03 232 37 27
E: info@terninck.be
W: www.terninck.be