Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Mama van Lowie, en andere getuigenissen: klik hier

louis

"De thuisbegeleiding van De Kleine Beer helpt ons op meerdere vlakken verder."

Mama van Lowie, en andere getuigenissen: klik hier
De mama van Lowie vertelt hoe De Kleine Beer hun gezin ondersteunde na de geboorte van Lowie.

Thuis, op school ...

Onze zoon is geboren met een beperking. Wij waren hier voor de geboorte niet van op de hoogte. We hadden ons dus ook niet kunnen informeren over welke stappen je allemaal kan en moet zetten als je een kindje met een beperking krijgt.

De thuisbegeleiding van De Kleine Beer hielp ons op meerdere vlakken verder: papierwerk, opvang zoeken, tips over aangepast speelgoed … We konden regelmatig ook iets uitlenen zoals een aangepaste stoel of een verzwaringsdeken voor het slapen, om zo te kunnen ervaren of dit ons kon voorthelpen.

Het geeft ons een gevoel van rust te weten dat we steeds met al onze vragen bij hen terecht kunnen. Ik raad het elk gezin met een kindje met een beperking aan.

 

arc Andere getuigenissen van ouders

De Kleine Beer …
Is er om zowel mij als ouder als mijn kind te ondersteunen en te begeleiden.
Biedt steeds een luisterend oor en zoekt mee naar oplossingen.
Helpt mijn kind haar ontwikkelingskansen te vergroten.
Is er om samen met mijn kind haar vleugels uit te slaan en te ondersteunen op het pad dat zij binnen haar mogelijkheden kan bewandelen.

Mama van Elise en Iris.

Gewoon dankjewel zeggen zou de lading niet dekken. Jullie zijn met ons mee op stap gegaan in een wereld waarvan je niet hoopt die ooit te leren kennen. Het was voor ons een heuse zoektocht met moeilijke momenten en moeilijke beslissingen. Jullie hulp, ondersteuning en aanwezigheid was voor ons een houvast die er voor zorgde dat we tijdens deze moeilijke opdracht recht konden blijven staan. De wereld die we niet wilden leren kennen bleek veel mooier en intenser dan ooit gedacht. Jullie hebben ons dat leren zien, jullie hebben ons pad verlicht en helderder gemaakt.

Ouders van Lia

VOLG ONS