Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

PROBEER mIKs-it NU!

mIKs-it is een duo-applicatie voor kinderen en hun grote mensen waar het eigen IK-je van kinderen centraal staat. We noemen het ook een Houvast-app omdat het de warmte en positiviteit uit je eigen leven vasthoudt.

Een ware schatkist & een positieve energiebron!

In mIKs-it komen favorieten aan de hand van foto’s, video’s en audio tot leven. Alles is uit het leven gegrepen: smullen van oma’s puree, kiekeboe met mama in de zetel, gibberen met zus, de liedjes van de juf, dikke duim in therapie van de kinesitherapeut … Plezier gegarandeerd en, bovendien, werkt mIKs-it IK-versterkend.

Meer weten: https://miks-it.com/nl/home

 

LEES HIER HET INTERVIEW OP BLOOVI

 

Voor mIKs-it werken wij samen met Meeco https://www.meeco.me/

Ontdek meer over mIKs-it via onze mini-verhaaltjes

Dit verhaaltje toont dat kinderen de inspiratiebron voor mIKs-it zijn. De kinderen die we via Heder leren kennen, zijn allemaal zo uniek en verdienen het om in de verf gezet te worden. Voor hun dagelijkse prestaties, groot & klein. Rondom hen staan meerdere grote mensen die het beste voor hen wensen. Samen geeft dat veel positieve energie. Te mooi om te verliezen. En zo is dat voor ALLE kinderen!

Dit verhaaltje toont de opzet van de duo-app. Een applicatie voor kinderen waar ze veilig op ontdekkingsreis kunnen gaan in hun eigen leefwereld. Opgebouwd via de volwassenapplicatie waar mensen die rond kinderen samenwerken ook digitaal kunnen uitwisselen. Steeds in een veilige prive-omgeving en steeds gericht op het unieke IK-je.

Dit verhaaltje toont de verschillende beveiligingslagen van mIKs-it. Iedereen in mIKs-it heeft een digitale kluis waarin alle positiviteit veilig bewaard kan worden. Samenwerking en uitwisseling kunnen veilig gebeuren. mIKs-it is niet openbaar toegankelijk en blijft in vertrouwde kring rond het kind, voor het kind.

Registreer je op de mIKs-it website en krijg toegang tot de goodies-pagina. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

Veel kleurplezier!

https://miks-it.com/nl/home

Wij zijn er altijd heel blij mee om ingekleurde mIKs-it tekeningen terug te ontvangen. Ze geven onze campussen én deze webpagina kleur. Dankjewel alvast aan deze artiesten!

Gaby Pereira

      Agoog

 

                          Kim Struyf

   Directeur Vroegontwikkeling

 

 

mIKs-it@heder.be

Herman Vosstraat 14
2180 Ekeren
03/541.33.80

VOLG ONS