Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Kwaliteit van leven

Kwaliteit van leven … dat klinkt als iets belangrijks. En dat is het ook! Voor iedereen. Iets universeels en toch hyper-persoonlijk. Heder bouwt mee aan ieders kwaliteit van leven, dat is de Bedoeling.

#iederzijnhouvast

Kwaliteit van leven is als conceptueel model ontwikkeld door Robert Schalock. 8 levensdomeinen worden in nauwe samenhang naar voor geschoven: persoonlijke ontwikkeling, zelfbepaling, interpersoonlijke relaties, sociale inclusie, rechten, emotioneel, fysiek en materieel welbevindenIn Heder werd het spel ‘Mijn!’’ ontwikkeld, gebaseerd op het model van Kwaliteit van leven. De visuele weergave van de kleurencirkel alsook de domeinnamen werden ontleend aan HOGENT en stichting POS NL.

In dit spel ga je op zoek naar wat werkelijk belangrijk is voor iemand.

Als eigenaar, wanneer jouw kwaliteit van leven de focus heeft, word je uitgedaagd om in de diepte na te denken en bij jezelf te komen.

Als omstaander, wanneer andermans kwaliteit van leven de focus heeft, word je uitgedaagd om een ander perspectief in te nemen en even los te komen van jezelf.

Een boeiende tocht, langs beide kanten.

Heb je interesse in ons spel? Contacteer ons dan via dit formulier.

© Copyright het spel Mijn! en Kwaliteit van leven logo werden ontwikkeld door Heder vzw. 

 

Ontdek de verschillende levensdomeinen aan de hand van de onderstaande kaartjes. Doe een paar opdrachtjes en krijg instant voeling met je levenskwaliteit 🙂 !

VOLG ONS