Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Hortensia, Werkzaam

hortensia verhaal

"Ik ben Hortensia en ik werk nu al 5 jaar in een apotheek. Ik ben één van de medewerkers die er al het langst werkt . Dat wil wat zeggen hé. "

Hortensia, Werkzaam
Hortensia werkt dankzij Werkzaam in een apotheek.

Ben je 18+ en op zoek naar interessant en boeiend werk? Zit je nog op school, ben je werkzoekend of op zoek naar een carrièreswitch? Ga je ermee akkoord dat je dit doet zonder betaald te worden? Dan kan Werkzaam je hierbij helpen!

Ik ben Hortensia en ik werk nu al 5 jaar in een apotheek. Ik ben één van de medewerkers die er al het langst werkt. Dat wil wat zeggen hé.
Ik ga elke woensdagmorgen naar de apotheek en begin met iedereen een goede dag te wensen. Aan Piet, mijn werkpostbegeleider geeft ik een hand. We kennen elkaar al lang en ik kan altijd bij hem terecht voor mijn vragen.
Ik zet een stempel op de voorschriften en kleef etiketten op potjes die moeten worden gevuld met medicijnen. Ik doe deze job heel graag.
Tijdens de pauze zit ik samen met mijn collega’s en drink ik thee. Ik vind dit altijd een gezellig moment want dan kan ik wat praten met mijn collega’s.
Ik hou van deze leuke, uitdagende job.

VOLG ONS