Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Het forum

Het Forum bestaat uit een groep cliënten, medewerkers, mensen uit het netwerk en andere belanghebbenden die regelmatig bij elkaar komen om bijgepraat te worden over de vorderingen en de nieuwe ideeën voor het ontmoetingscentrum.

De forumleden geven belangrijke feedback, aanvullingen en wijzigingen op de ideeën van het Vliegwiel team. Dit stelt het Vliegwiel team in staat stellen het project zoveel en zo goed als mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze cliënten.
In maart zijn we voor het eerst bijeengekomen, hebben we kennis met elkaar gemaakt en uitgelegd wat de werkwijze van het forum is.

Ook is er teruggeblikt op de inspiratie dag en er zijn al vele onderwerpen aan de orde gekomen zoals de communicatie, de concept-visie voor het ontmoetingscentrum, de mogelijkheden en beperkingen van de accommodatie en sponsoring en het loket voor informatie, advies en diensten. De op- en aanmerkingen van de Forumleden gebruiken we om de prototypes nog verder aan te passen.

Vanwege de Corona crisis hebben de bijeenkomsten van de afgelopen periode niet plaats kunnen vinden, maar het plan is om na de zomermaanden weer virtueel of in levende lijfe met het Forum bijeen te komen.

In het Forum zitten 13 personen waaronder cliënten  van de Kluiver en DC Terninck, netwerkcontacten van de Kluiver en DC Terninck, medewerkers vanuit de werkingen en specialisten van Heder.

juni 2020

Printversie

arc Woensdag 4 maart 2020

Woensdag 4 maart was de eerste bijeenkomst van het Forum van het Ontmoetingscentrum Campus Stad. Het Forum komt iedere 4 weken bijeen en speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van het Ontmoetingscentrum.

Tijdens de eerste bijeenkomst hebben we kennis met elkaar gemaakt en uitgelegd wat de werkwijze van het forum is. Er is even teruggeblikt op de inspiratie dag en er zijn al vele onderwerpen aan de orde gekomen zoals de communicatie, de concept-visie voor het ontmoetingscentrum, de mogelijkheden en beperkingen van de accommodatie en sponsoring en het loket voor informatie, advies en diensten.

We gaan de op- en aanmerkingen van de Forumleden gebruiken om de prototypes nog verder aan te passen en zullen iedereen via de website of de nieuwsbrief informeren over de ontwerpen die klaar zijn.

Ingrid vertelt over haar ervaring van het eerste forum