Activeer voorleesfunctie Instructies:
Selecteer de tekst die je wil laten voorlezen.

Verhuur ruimte

Op zoek naar een locatie met een apart karakter? Heder biedt zalen op verschillende locaties met verschillende groottes, elk met hun eigen specificaties. Gelegen in het centrum van Antwerpen of in de groene gordel van Kalmthout zijn onze accommodaties geschikt voor een cultureel event, (trouw)receptie, familiefeest, babyborrel, koffietafel, seminarie, teambuilding, presentaties, vergadering etc.

Fondatie Terninck

Fondatie Terninck is gelegen in hartje Antwerpen en beschikt over 2 zalen waarvan 1 met toegang tot een grote stadstuin van ±14 are. Beide accommodaties zijn geschikt voor evenementen tot 200 personen. Er is een publieke parking op 450 meter.

Het Atrium is een lichtrijke zaal onder een glazen dak op het gelijkvloers met toegang tot de grote stadstuin. Ze is geschikt voor babyborrels en recepties tot 200 personen, feesten en diners tot 100 personen, een koffietafel etc.

De feestzaal is gelegen op de eerste etage (toegankelijk met trap en lift) en kan gebruikt worden voor feesten, diners en koffietafels tot 100 personen en recepties tot 200 personen. De zaal beschikt eveneens over een podium van 55 m², waardoor seminaries en (culturele) voorstellingen ook binnen de mogelijkheden ligt.

Kapel Kalmthout

Te midden in een oase van groen en rust van Kalmthout ligt onze kapel Maria Middelares met 2 zalen. De kapel is een grote sfeervolle zaal in het authentiek kader van de kapel met hoge gewelven. De sacristie is een kleine zaal dat dienst doet als vergaderzaal.

Er is parkeergelegenheid voor 55 wagens (volgens beschikbaarheid).

Door renovatie en verbouwingen is deze accommodatie pas vanaf 01.09.2019 beschikbaar, maar kan voordien wel bezichtigd worden op afspraak.

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.